Details, Fiction and çanakkale prefabrik ev

Wiki Article

Dimensions sunduğu hizmetler dışında eviniz tamamlandıktan sonra bir difficulty yaşadığınızda firmada muhatap bulup gereken çözümlerin hızlı bir şekilde sağlanabilmesi konusuna dikkat edin,

Modüler bağlantı özelliği hazır evin saha kurulumunu diğer konut modellerine göre yüzde 70’lere varan oranda hızlandırmaktadır.

Prefabrik ev kurulumu için temel kazılmasına ihtiyaç duyulmadan özel kalınlıkta zemin betonu yeterli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik ev firmamız profesyonel ekibince kurulum yapılmaktadır.

Prefabrik evinizin kullanıldıkça yıllar içerisinde deforme olan boyasını klasik betonarme evlerdeki gibi aynı şekilde kolayca boyayabilirsiniz. Prefabrik evler 4 mevsim kullanılabilir mi?

Prefabrik villa modelleri program kat özellikleri ve yapı sistemine göre sınıflandırılmaktadır.

Son aşamada evin iç ve dış boya işçiliği üretici firma boyacılarınca uygulanan prefabrik ev oturumunuza hazır teslim edilir.

Prefabrik ev elektrik tesisatı satın aldığınız firma tarafından kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Eski üretimli prefabrik evlerde elektrik tesisatı dıştan uygulanırdı.

Normalde zemin betonu, şap, fayans, parke gibi uygulamalar müşteri sorumluluğunda yapılırken anahtar teslimi prefabrik ev aldığınızda bu uygulamalar da firma tarafından yapılır.

gibi uygun bir teklifle karşılaştıysanız Helloç vakit kaybetmeyin. Hemen satın alacağınız arsa ve prefabrik konut ile beraber ruhsat işlemlerini tamamlayın ve içerisine geçip oturmaya başlayın.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları prefabrik ev ve oluşabilecek aksilikler durumunda two yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek kırklareli prefabrik ev sorunlar garanti kapsamında değildir.

Aynı şekilde kullanılan malzemenin kalitesi de direkt olarak fiyat aralığını etkileyebilir. Daha kaliteli iç ekipmanların kullanılması, dış materyallerde çok daha kaliteli izolasyon ve yapı malzemelerinin kullanılması fiyatları yukarıya doğru taşımaya yetecektir.

You happen to be utilizing a browser that won't supported by Facebook, so we've redirected you to a simpler çanakkale prefabrik Model to edirne prefabrik ev supply you with the finest knowledge.

Satış hizmeti sonrasında üretim ve montaj aşamasında profesyonel ekiplere sahip olmasına dikkat edin.

Tüm Haberler thirteen May possibly 2024 Çelik Yapı ve Türleri Modern mimaride yaygın olarak kullanılan Çelik Yapılar çanakkale prefabrik dayanıklılık, esneklik ve hızlı inşaat imkânları ile tanından yapılar olarak bilinmektedir.

Report this wiki page